Design by Studio Pollewop. Copyright ┬ę 2017. A bit of Lilli. All rights reserved.

OVER ONS

Hi, welkom bij A bit of Lilli. Ik ben Irene en heet je van harte welkom op mijn site en in mijn atelier. Ik ben echtgenote van Frank en moeder van 2 heerlijke kinderen, Julian en Veerle. Samen met onze trouwe viervoeter Mick wonen wij in Oostvoorne. Hier geef ik tevens de workshop armbanden maken.

 

De naam A bit of Lilli is geïnspireerd op het koosnaampje dat mijn opa mij gaf. Mijn opa vertelde altijd veel sprookjes en gaf daarbij een eigen draai aan het verhaal. Het leuke vind ik dat me dit nog steeds is bijgebleven. Het geeft voor mij aan dat het heel belangrijk is dat je van jongs af aan je fantasie leert te gebruiken en dat fantasie van alle leeftijden is. Alleen noemen we dit op oudere leeftijd creatief.

 

Zo ben ik als kind altijd al creatief bezig geweest. Ik verzin altijd wel iets om te knutselen. Hiervoor heb ik ook cursussen gevolgd om technieken eigen te maken.

 

Ik heb een HBO opleiding Biochemie. In dit werk (research analist) heb ik de ervaring opgedaan om mensen nieuwe technieken aan te leren. Inmiddels ben ik werkzaam in het onderwijs. De geboorte van de kinderen hebben mij tot nieuwe inzichten gebracht en nu maak ik van mijn hobby mijn beroep.

 

Groetjes en graag tot ziens!

 

Irene